About

widoallogo-pixlr

—- Oude about inhoud —- about www.widoal.nl —-

Motto, houdt het eenvoudig, ingewikkeld wordt het vanzelf.

De bedoeling van mijn site is;
a) Mezelf promoten,
b) Informatie uitwisselen met de lezer,
c) Mijn bedrijvigheid aanbieden, o.a. op de volgende vlakken,
   fotografie, computeradvies en reparatie, webdesign en
   webbeheer en technisch advies in algemene zin. (auto, fiets en huis),
d) Moeilijk verkrijgbare informatie beschikbaar stellen en / of
   de weg er naar toe wijzen,
e) Complexe leerstof m.b.t. mijn bedrijvigheid c.q. hobbies aanbieden.

Kom regelmatig kijken op mijn site, vanaf het jaar 2012 ben ik bezig met de ontwikkeling ervan. Er zullen steeds onderdelen bij komen en ook multimedia zal ik in de toekomst niet schuwen. Suggesties zijn altijd welkom, stuur ze maar naar mijn email-adres. Alvast veel plezier toegewenst op mijn website.

 —- Nieuwe about inhoud —- about www.widoal.nl —-

De oude website zal weldra vervangen zijn door deze nieuwe webserver. Mijn doelstellingen zoals boven aangegeven zijn nog steeds hetzelfde, alleen zijn mijn aspiraties met het voortschrijden van de huidige technieken ook inmiddels uitgebreid. Er is veel door mij beschikbaar te stellen materiaal te plaatsen en ik zal in dit huidige jaar 2015 een serieuze poging wagen om zoveel mogelijk van dit materiaal voor de juiste groepen en gebruikers beschikbaar te maken.

Dankzegging.

Speciale aandacht wil ik doen uitgaan naar de mensen die mij met raad en daad hebben bijgestaan. Te weten Mariana Cernatescu die met haar niet te onderschatten kennis en ervaring op het gebied van WordPress, mij telkens heeft gestimuleerd om de juiste stappen te zetten binnen het process van het opbouwen / uitbouwen van een website. Met talloze voorbeelden en uitleg heeft ze gezorgd dat ik de juiste keuzes heb kunnen maken bij het opbouwen van het cms WordPress waar www.widoal.nl nu op werkt.

Vanuit het voorafgaande traject hieraan wil ik Ronny de Abreu bedanken voor zijn advies en voorbeelden, websites, het benoemen van de eigenschappen van de verschillende systemen en talen; visual basic, javascript, html en de vele andere tools en programma’s de we samen besproken hebben. Deze gesprekken hebben een wezenlijke bijdrage geleverd in mijn besluitvormingsproces.

Josue de Jong, gewaardeerde collega op het Montessori College NIJMEGEN wil ik danken voor zijn persoonlijke gesprekken en voorbeelden en advies speciaal op het gebied van WordPress en design en vormgeving. De visuele beelden die hij voor zijn websites maakt zijn van hoge kwaliteit en getuigen van precisie en geduld. We hebben elkaar hier gevonden en ik verheug me op het volgende gesprekje dat ik met hem hierover kan hebben.

Jacob Westraa vriend en collega op het Montessori College NIJMEGEN wil ik bedanken voor zijn inspiratie en activatie om een datum te prikken waarop de nieuwe webserver de lucht ingaat. Wel eind juli 2015 gaat niet lukken, want het is nu 31-07-2015, maar begin augustus 2015 is zeker omdat de grote structuur staat, menu is gevormd, testserver draait, content is aanwezig, wat overblijft is het maken van de artikelen en het aanpassen van het netwerk en de firewall. Jacob bedankt!

Frank Leer bedankt voor de vele gesprekken over fotografie, fototoestellen, gedachtegangen met betrekking tot promotie, motieven en doelstellingen en het belang van een behoorlijke webserver binnen de fotografie. Weer een nieuwe functie voor mijn webserver. Je weet het nog niet, maar binnenkort zoek ik je op en laat je het resultaat zien. Frank foto’s / media en tekst hebben geen tot weinig waarde wanneer ze niet door het juiste publiek bekeken kunnen worden. Frank bedankt voor je inzicht en inspiratie!

Als laatst, maar zeker niet het slechtst, en misschien wel het best, wil ik mijn moeder Denise bedanken voor haar inzet en hulp bij alle dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen. Zonder haar zou dit project zeker maanden extra vertraging opgelopen hebben. Denise ook al weet je niet wat voor invloed je hebt, je invloed is er wel. En daarvoor ben je ik je heel erg dankbaar.

Dank aan een ieder die ik hier niet genoemd heb en toch een bijdrage heeft geleverd, de start van deze nieuwe webserver is een langgekeosterde wens en droom die ik in vervulling zie gaan. Ik hoop van harte dat velen met mij zullen mee genieten.

—- widoal —- Vrijdag, 31 juli 2015 —-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>