↑ Return to In Memoriam

Denny Ebbers

widoallogo-pixlr

 

Met groot verdriet plaatst widoal deze pagina ter nagedachtenis aan Denny Ebbers. Groots judoka die de strijd tegen zijn ziekte helaas heeft verloren. Welgemeende condoleance aan zijn broer John Ebbers, moeder Ebbers, zijn vrouw en kinderen en naaste familie en vrienden.

Vandaag Zondag 9 augustus 2015, zendt SBS om 22:50u. het programma “Mijn laatste keer” uit. Widoal zal deze uitzending opnemen en delen. In overleg met de familie zal het overige foto en filmmateriaal in een artikel, (wachtwoordbeveiligd) geplaatst worden. De gebruikers die toegang en inzage tot het beveiligde materiaal willen krijgen, kunnen wanneer alles tot een passend en waardig goedgekeurd geheel is verwerkt, op verzoek de toegangscode verkrijgen.

Widoal vraagt uw begrip en betreurt het om de gebruiker zijn geduld op de proef te moeten stellen. Widoal streeft ernaar om in een tijdsbestek van twee weken het materiaal klaar voor publicatie te hebben.

—-widoal—-

Bericht overlijden topjudoka Denny Ebbers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>