↑ Return to Judo

Judo Ryu Ichidai

widoallogo-pixlrryuichidailogo125x185

Judo Ryu Ichidai

De judoclub van mijn trainingspartner Cobus Iliadis. De Judoclub bestaat uit een aantal enthousiastelingen met een warm hart voor judo. Het type judo zoals dat decennia lang door Judomeester Wim Visser onderwezen is, eigenaar van inmiddels opgeheven judoclub Judo Ryu.

Grootheden als Ben Spijkers, Danny Ebbers, en vele anderen zijn leerling geweest bij de club. De essentie is altijd geweest judo te bedrijven op basis van een technisch zuivere vorm. Hierbij spelen factoren als, de kracht van de ander gebruiken, balans verstoren door middel van techniek, bewegingsleer je eigen maken, staande en op de grond en zowel links als rechts technieken leren beheersen een grote rol. Hieraan gekoppeld is het vinden van een mentale en fysieke balans van groot belang.

Judo Ryu Ichidai is een gezellige club waar iedereen van harte welkom is. Zowel jongens en meisjes van alle leeftijden, als vrouwen en mannen met een redelijke gezondheid kunnen terecht om op een goede manier te leren judoën.

Kijk op Cobus zijn website www.judoryuichidai.com voor meer informatie.

Wil je helpen? Dat kan steun ons via de Grote Clubactie. De club spaart voor nieuwe judomatten, alle hulp is welkom!

ryuichidailogo125x185GroteClubActieLogo213x125Judo Ryu Ichidai Grote Club Actie

 

 

 

Wie wat leuke jeugdfoto’s over judo wil bekijken kan dat hier onder doen.

Examentraining 30-06-2015Examentranining_30-06-2015_Judo Ryu Ichidai

Examentraining 02-07-2015Examentraining 02-07-2015 Judo Ryu Ichidai

—- widoal —- (Natuurlijk er is meer en dat volgt binnenkort!)

JudoExamentraining

Op deze pagina staan alle artikelen aangaande de examentrainingen van Judo Ryu Ichidai. Een examentraining staat gelijk aan een judoexamen. —- widoal —- Examentraining_30-06-2015_Judo Ryu Ichidai Examentraining_02-07-2015_Judo Ryu Ichidai Wie wat leuke jeugdfoto’s over judo wil bekijken kan dat hier doen. —- widoal —- (Natuurlijk er is meer en dat volgt binnenkort!)

View page »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>